De 10 beste social media management tools voor ondernemers

Sociale media zijn niet meer weg te denken in het dagelijks leven van ondernemers. Als ondernemer is het nog nooit zo makkelijk geweest om je doelgroep te bereiken. Het nadeel is dat je al gauw door de bomen het bos niet meer ziet. Waarschijnlijk biedt een social media manager dan al snel uitkomst.

Een social media manager tool gebruik je om content aan te maken op je verschillende social media accounts zoals Facebook, Linkedin en Twitter. Het is een handig programma om berichten klaar te zetten en te plannen. Je kunt met zo’n tool in contact komen met je volgers, content hergebruiken, content van anderen delen, community management en nog veel meer.

Hieronder beschrijven we een lijstje van de volgens ons 10 beste social media tools die je op dit moment kunt gebruiken. Veel tools hebben overlappende functionaliteiten, maar ze zijn allemaal ergens het beste in.

Heb je aanvullingen op de lijst, schroom deze dan niet met ons te delen in de comments.

1. Hootsuite

Wat ons betreft is Hootsuite de moeder van de social media tools. Zeker voor ondernemers die veel, en met meerdere accounts en bedrijven actief zijn is dit echt een uitkomst. Je kunt de basis functionaliteiten gratis gebruiken, maar als je echt veel gebruik gaat maken van Hootsuite dan is een betaald account zeker een uitkomst.

2. Agora Pulse

Met Agora Pulse kun je al je social media accounts op een plek beheren en managen. Je kunt met deze tool alles goed doormeten via de uitgebreide statistieken die beschikbaar zijn.

 

3. Social Oomph

Social Oomph helpt je berichten in te plannen op Facebook en Twitter via ‘automatisch inplannen’. Het is een van de meest krachtige social media management tools op de markt. Je kunt met dit handige programma ook welkom berichten instellen op Twitter en zoeken op keywords.

 

4. EveryPost

Everypost maakt het makkelijk om visuele inhoud uit een verscheidenheid van bronnen te beheren, berichten aan te passen, te beheren en meer controle over je sociale pagina’s te krijgen.

 

5. Bit.ly

Bit.ly is erg handig om lange URL’s korter te maken. Ze noemen zichzelf ook wel ‘s werelds leidende link management platform. Het is geweldig om kleine URL’s aan te maken om te delen via social media. Een handige feature is dat je ook de traffic en kliks kunt meten via de aangemaakte links.

 

 

6. Sprout Social

Sprout Social is de volledige social media management tool voor social media managementbedrijven omdat je deze premium social media management tool kunt gebruiken voor meerdere Twitter en Facebook accounts.

 

7. Crowd Booster

Crowd Booster is een social media analytics tool waarmee je social media marketing beslissingen kunt optimaliseren. In plaats van de analyses handmatig te doen, worden deze automatisch op een consistente basis bijgewerkt. Je kunt zelfs aangepaste rapporten maken die nuttig kunnen zijn voor klanten. Gebruik tenslotte de rapportage informatie om Tweets te plannen voor optimale tijden.

 

8. Audiense

Audiense is het voormalige Socialbro. Deze manager richt zich onder andere op het indentificeren, begrijpen en contact met je community. Met Audiense kun je het sociale bereik van je bedrijf uitbreiden met content dat mensen buiten je volgers in beweging brengt.

 

9. Tailwind

Tailwind is een uitgebreid hulpmiddel om je te helpen met je Pinterest-marketinginspanningen. Het is tevens de officiële partner voor Pinterest marketing.

 

10. Buffer

Buffer is een goed instrument om sociale media berichten te plannen van links die je via het browser deelt. Je kunt berichten delen op Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+ en Pinterest.


logoondernemer24website6

 

Bouw aan je ondernemerschap met onze

COMMUNITY, KENNIS, MARKTPLAATS en OPLOSSINGEN

Ondernemer24 helpt je vooruit met onmisbare kennis en een enorm netwerk. Je ontmoet ondernemers, je bent vindbaar in onze community, hebt toegang tot praktische oplossingen en bent op de hoogte van de laatste tips & trends. Met onze zakelijke marktplaats kun je door het plaatsen van gratis advertenties gericht naar opdrachten, experts of bedrijfsmiddelen zoeken. Heb je vragen dan kun je die stellen in ons forum en de beste kortingen hebben we als deals voor je samengesteld.

JA, Ik Meld Me Aan.

 

De 3 grootste misverstanden van een arbeidsongesch...
5500 datalekmeldingen: waar gaat het mis?

Gerelateerde berichten

 

Reacties

Nog geen reactie
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
donderdag 21 november 2019

Algemene voorwaarden

Adverteren

Help/FAQ

Webwinkel

Auteurs

 
Cron Job Starts
0
Shares