De 5 beste online bedrijven om dit jaar te starten

Met het internet van vandaag kan bijna iedereen een eigen bedrijf starten. Er is geen betere tijd geweest om een online bedrijf te starten als nu!

Vandaag de dag, bieden de meeste winkels hun klanten via allerlei online kanalen goede deals aan waardoor een significant aandeel van de omzet uit online aankopen komt. En dit is slechts een voorbeeld van een van de vele mogelijkheden die toepasbaar zijn in bijna elke branche.

Ga je binnenkort een eigen bedrijf starten? Zorg dan dat je goed nadenkt hoe je dit online gaat neerzetten. En weet je nog niet zeker wat voor online bedrijf je neer gaat zetten? Het ontdekken van wat voor bedrijf je wilt gaan starten is makkelijker dan je denkt. Verkoop wat je al hebt: je kennis! Bied je kennis of expertise aan in de vorm van consultancy of als pakket. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld een E-book of een Webinar. Ligt je talent meer in het creëren van dingen, lanceer dan een Etsy, ebay of marktplaats account en verkoop je spullen online. Ook online veilingsites bieden een mogelijkheid.

Voor meer inspiratie, bekijk Distributel’s infographic hieronder.

De beste online bedrijven om dit jaar te starten

Bron: entrepreneur.com


logoondernemer24website6

 

Bouw aan je ondernemerschap met onze

COMMUNITY, KENNIS, MARKTPLAATS en OPLOSSINGEN

Ondernemer24 helpt je vooruit met onmisbare kennis en een enorm netwerk. Je ontmoet ondernemers, je bent vindbaar in onze community, hebt toegang tot praktische oplossingen en bent op de hoogte van de laatste tips & trends. Met onze zakelijke marktplaats kun je door het plaatsen van gratis advertenties gericht naar opdrachten, experts of bedrijfsmiddelen zoeken. Heb je vragen dan kun je die stellen in ons forum en de beste kortingen hebben we als deals voor je samengesteld.

JA, Ik Meld Me Aan.

 

 

5500 datalekmeldingen: waar gaat het mis?
Online boekhouden: de mogelijkheden en de voordele...

Gerelateerde berichten

 

Reacties

Nog geen reactie
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
donderdag 21 november 2019

Algemene voorwaarden

Adverteren

Help/FAQ

Webwinkel

Auteurs

 
Cron Job Starts
0
Shares