HELP, ik moet een VLOG!

Het is 2016, het jaar van de video. Eindelijk lijkt ondernemend Nederland in te zien dat bewegend beeld een essentieel onderdeel is van de marketingmix. Jij als ondernemer bent misschien inmiddels verdwaald in de jungle van Social Media, content en storytelling en doet wanhopige pogingen om speldeprikken uit te delen op het web. En dan is er ook weer een "ogenschijnlijk" nieuwe tool voorbij, waarvan iedereen je adviseert om hem in te gaan zetten anders mis je de boot: VLOGGEN...

In deze VLOG geef ik je een aantal tips wanneer je wilt starten met VLOGGEN. Want jouw expertise delen met de wereld, dat is op een hele leuke, inhoudelijke en authentieke manier best mogelijk!

Heel veel succes met de voorbereiding voor je VLOG en maak de wereld enthousiast met jouw expertise!


logoondernemer24website6

 

Bouw aan je ondernemerschap met onze

COMMUNITY, KENNIS, MARKTPLAATS en OPLOSSINGEN

Ondernemer24 helpt je vooruit met onmisbare kennis en een enorm netwerk. Je ontmoet ondernemers, je bent vindbaar in onze community, hebt toegang tot praktische oplossingen en bent op de hoogte van de laatste tips & trends. Met onze zakelijke marktplaats kun je door het plaatsen van gratis advertenties gericht naar opdrachten, experts of bedrijfsmiddelen zoeken. Heb je vragen dan kun je die stellen in ons forum en de beste kortingen hebben we als deals voor je samengesteld.

JA, Ik Meld Me Aan.

 

MKB'ers en ZZP'ers kunnen telefooncontract nu ook ...
Met welke juridische aspecten moet men rekening ho...

Gerelateerde berichten

 

Reacties

Nog geen reactie
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
dinsdag 10 december 2019

Algemene voorwaarden

Adverteren

Help/FAQ

Webwinkel

Auteurs

 
Cron Job Starts
0
Shares