HELP, ik moet een VLOG - Hoe presenteer ik me voor de camera?

In mijn eerste deel "HELP, ik moet een VLOG!" heb ik je wat tips gegeven die je kunnen helpen in de voorberiding op een goede VLOG. Maar wat is nu handig wanneer je je VLOG ook daadwerkelijk op wilt gaan nemen? Hoe kun je jezelf onderscheiden in de visuele massa en talloze VLOG's die dagelijks online verschijnen?

Ga jij ook plaatsnemen aan de keukentafel, of quasi-nonchalant, al rijdend in een auto (nog gevaarlijk ook!) je zegje doen? Of neem je even 10 minuten om een doordachte locatie te kiezen die jouw verhaal ondersteunt en aantrekkelijker maakt?

Wil jij echt aan de slag met zakelijk VLOGGEN en jouw ondernemersverhaal en expertise op beeld inzetten om je bedrijf te promoten, potentiële klanten aan te trekken of fans zich te laten abonneren op je YouTube kanaal? Bekijk dan deze video waarin ik je een aantal redenen geef waarom ik (en vele anderen) een VLOG al in de eerste 10 seconden wegklik. 

En als je nu niet direct wegklikt, weet jij ook direct wat je er aan kunt doen om te zorgen dat jouw kijkers fans worden!


logoondernemer24website6

 

Bouw aan je ondernemerschap met onze

COMMUNITY, KENNIS, MARKTPLAATS en OPLOSSINGEN

Ondernemer24 helpt je vooruit met onmisbare kennis en een enorm netwerk. Je ontmoet ondernemers, je bent vindbaar in onze community, hebt toegang tot praktische oplossingen en bent op de hoogte van de laatste tips & trends. Met onze zakelijke marktplaats kun je door het plaatsen van gratis advertenties gericht naar opdrachten, experts of bedrijfsmiddelen zoeken. Heb je vragen dan kun je die stellen in ons forum en de beste kortingen hebben we als deals voor je samengesteld.

JA, Ik Meld Me Aan.

 

5 praktische netwerkdoelstellingen voor ondernemer...
Zelfstandig ondernemerschap voor iedereen

Gerelateerde berichten

 

Reacties

Nog geen reactie
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
dinsdag 10 december 2019

Algemene voorwaarden

Adverteren

Help/FAQ

Webwinkel

Auteurs

 
Cron Job Starts
0
Shares