Aanmelden als auteur bij Ondernemer24.nl

auteurs ondernemer24Wil je auteur worden bij Ondernemer24.nl dan kun je op deze pagina terecht. Ben je een expert in jouw vakgebied, ben je ondernemer of ben je zeer ondernemend ingesteld dan is schrijven op Ondernemer24.nl wellicht iets voor jou.

Ondernemer24.nl is een online ondernemersplatform en kennisdeling en kennisvergaring is een belangrijk onderdeel van onze community. Als jij goed kunt schrijven, passie en enthousiasme in je schrijfsels kunt verwerken en de onderwerpen van je artikelen hebben met ondernemen te maken dan zijn we op zoek naar jou!

Wil je auteur worden dan moet je met het volgende rekening houden:

  • We plaatsen geen promotionele content. Dus alleen inhoudelijk.
  • Artikelen hebben een link met ondernemen in een brede zin van het woord: netwerken, ondernemen, bedrijf starten, (online) marketing, Geld en administratie, personeel, bedrijfsvoering, acquisitie & verkoop, startups, verzekering, innovatie, juridisch, overige online tips, social media, tricks & tools, actualiteiten, trends & ontwikkelingen zijn een greep uit de onderwerpen.
  • We plaatsen bij voorkeur artikelen van c.a. 1000 tot 1500 woorden, meer mag uiteraard wel als het niet anders kan.
  • Je schrijft als persoon, dus op persoonlijke titel. De naam van je bedrijf staat uiteraard in je biografie.
  • We werken bij voorkeur met unieke content, maar kennisdelen staat voorop. Mocht je een bestaande blog hebben, dan mag je die plaatsen als je deze gedeeltelijke herschrijft. Dus als je al ergens een bestaande blog online hebt staan dan raden we je aan deze voor minstens 30% te herschrijven. Sowieso de titel en de eerste alinea. Google houdt namelijk van unieke content: 2 keer hetzelfde blog op 2 of meer verschillende sites hebben staan zorgt ervoor dat je blog in Google niet goed te vinden is. Wij vinden dat een gemiste kans voor jou!

Als je interesse hebt om te schrijven voor Ondernemer24.nl neem dan de volgende stappen:

  1. Maak een profiel aan op onze site. Je profiel wordt gekoppeld aan toekomstig geschreven artikelen. Als je al een profiel hebt hoeft dat natuurlijk niet nog een keer.
  2. Log in op de site.
  3. Stel je auteursbiografie in. Lees hier hoe je dat doet.
  4. Schrijf/plaats een artikel. Je kunt op 2 manieren een artikel insturen. 1. Mail je blog naar of log in met je profiel en plaats je artikel zelf. Lees hier hoe dat moet. Bij de laatste optie zal je artikel sneller online gezet worden.
  5. Wacht af tot deze goedgekeurd en gepubliceerd gaat worden of dat je een reactie krijgt. Artikelen die volgens de redactie niet bij de site passen en/of niet aan de spelregels voldoen worden niet geplaatst. Het is dus niet zo dat je artikel automatisch geplaatst gaat worden.

Voor vragen en opmerkingen kun je ons altijd een e-mail sturen zodat we je op weg kunnen helpen.

JA, Ik wil ook auteur worden en mijn kennis en ervaring delen!

Algemene voorwaarden

Adverteren

Help/FAQ

Webwinkel

Auteurs

 
Cron Job Starts