10 voordelen van schrijven voor Ondernemer24

Onze site ondernemer24.nl is meer dan alleen een community voor ondernemers waar je op een interactieve manier andere ondernemers kunt ontmoeten en nieuwe contacten op kunt doen. Je kunt namelijk aan je imago werken en een autoriteit in je vakgebied worden door te schrijven voor Ondernemer24.nl

 

10 voordelen van schrijven voor ondernemer24

Waarom zou je de moeite en energie steken om te gaan schrijven voor Ondernemer24?

1. Branding

Doordat je artikelen zijn gekoppeld aan je persoonlijke profiel bouw je voor jezelf en/of je organisatie naamsbekendheid op. Vanuit je profiel en auteursprofiel kunnen lezers altijd met jou in contact komen.

2. Eigen omgeving

Je profielpagina van je account is gekoppeld aan je artikelen en op je profiel is er een overzicht van de door jou gepubliceerde artikelen. Je profiel kun je persoonlijk maken door een coverfoto en een profielfoto te uploaden. Ook kun je op je pagina meer over jezelf vertellen.

3. Auteursbiografie onder je artikelen

Naast je persoonlijke Ondernemer24 profielpagina kun je ook een auteursbiografie instellen. Deze biografie, waar je ook een link naar je eigen website kan achterlaten komt bij elk gepubliceerd artikel van jouw hand te staan.

4. Wees een autoriteit en bouw aan je imago door kennis te delen

Onze bezoekers en leden zijn allemaal ondernemers en/of professionals in hun vakgebied. Uiteraard is iedereen weer een specialist op een bepaald vakgebied. Op deze manier kunnen samen bouwen aan een sterk netwerk. Doordat je het artikel inhoudelijk insteekt en je kennis te beschikking stelt, bouw je niet alleen naamsbekendheid op maar zet je jezelf neer als een autoriteit en bouw je aan je imago.

5. Kom in contact met je doelgroep

Doordat onze lezers kunnen reageren onder jouw artikelen kom je op een vrij ongedwongen manier in contact  met je doelgroep.

6. Jouw artikel wordt gedeeld op onze sociale media

De inzet van sociale media is speelt een grote rol binnen onze community. Nieuwe artikelen zullen we dan ook regelmatig via onze accounts plaatsen, waaronder ons Twitter account @ondernemer24 en onze Facebookpagina. Op deze manier profiteer je ook van ons social media publiek.

7. Jouw artikel in onze nieuwsbrief?

Onze nieuwsbrief verschijnt regelmatig en heeft een grote oplage. We plaatsen dan ook vaak interessante artikelen in de nieuwsbrief en delen jouw artikel met onze abonnees. Waarschijnlijk komt jouw artikel ook in de nieuwsbrief te staan.

8. Schrijf een partnerbijdrage met een aantal links (gespondsord)

We krijgen regelmatig veel verzoeken of we een gesponsord inhoudelijk artikel willen publiceren. Als adverteerder heb je een extra mogelijkheid om op een inhoudelijke manier aan contentmanagement op onze site te doen. Je schrijft een inhoudelijk artikel over een onderwerp waar je veel van weet, daarin mag je maximaal 3 links verwerken naar eigen websites. Dit artikel blijft op onze website staan. Lees er hier meer over.

9. Je wordt opgenomen in de ‘Hall of Fame’

Als auteur kom je op een speciale pagina met het overzicht van alle auteurs van Ondernemer24.

10. Je krijgt toegang tot de groep ‘Auteurs van Ondernemer24’

Er is op Ondernemer24.nl een speciale groep gestart waar auteurs zich kunnen aanmelden en met elkaar in contact kunnen komen. Verder kun je in deze groep discussies en vragen stellen, evenementen starten en hieraan deelnemen en delen waar je mee bezig bent.

Heb je interesse om te schrijven voor Ondernemer24? Lees er hier meer over!


logoondernemer24website6

 

Bouw aan je ondernemerschap met onze

COMMUNITY, KENNIS, MARKTPLAATS en OPLOSSINGEN

Ondernemer24 helpt je vooruit met onmisbare kennis en een enorm netwerk. Je ontmoet ondernemers, je bent vindbaar in onze community, hebt toegang tot praktische oplossingen en bent op de hoogte van de laatste tips & trends. Met onze zakelijke marktplaats kun je door het plaatsen van gratis advertenties gericht naar opdrachten, experts of bedrijfsmiddelen zoeken. Heb je vragen dan kun je die stellen in ons forum en de beste kortingen hebben we als deals voor je samengesteld.

JA, Ik Meld Me Aan.

 

3 tips die je weer zin geven in werk dat je haat
Hoe start jij een LinkedIn-discussie?

Gerelateerde berichten

Algemene voorwaarden

Adverteren

Help/FAQ

Webwinkel

Auteurs

 
Cron Job Starts
0
Shares