120 marketing tactieken voor blog succes

Steeds meer ondernemers delen hun kennis en ervaring door te bloggen over onderwerpen waarin zij veel expertise, interesse of ervaring hebben. Er komen steeds meer mogelijkheden en middelen op de markt om je blog op een tactische manier  in te zetten als marketinginstrument.


Zo heeft onze site Ondernemer24.nl al meer dan zo’n 200 bloggers en dit aantal groeit gestaag door. Regelmatig krijg ik bericht dat bloggers naast goodwill ook nieuwe contacten en zelfs leads verkrijgen door het plaatsen van een blog op Ondernemer24.nl.

Maar wat te  doen na het online zetten van je blog? Het zou toch zonde zijn dat je blog waar je veel energie en moeite in hebt gestoken niet maximaal gelezen gaat worden?

De kunst is om je blog te schrijven voor een specifieke doelgroep, de doelgroep die jij met een achterliggend doel wilt bereiken. Dit is niet makkelijk, maar zeker niet onmogelijk met de juiste tools en tactieken.

Hieronder vind je een waardevolle infographic met maar liefst 120 marketing tactieken voor je nieuwe blog! Pas ze toe en je zult zien dat je meer blog succes zult krijgen.

120-Marketing-Tactics-for-New-Blogs

Bron infographic

6 motivatie tips om snel op te starten na je vakan...
Eigen onderneming? Investeer

Gerelateerde berichten

 

Reacties

Nog geen reactie
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
vrijdag 22 maart 2019

Algemene voorwaarden

Adverteren

Help/FAQ

Webwinkel

Auteurs

 
0
Shares