5 redenen om nu een internetbedrijf te starten

De internetbedrijven schieten als paddenstoelen in de herfst de grond uit. De ene ziet er mooier uit dan de andere. Metaforisch gezien dan. Waarom is het juist nu ideaal om een internetbedrijf te starten?

1. Je kunt relatief goedkoop beginnen

In principe hoef je niet meer direct een vermogen te investeren om je bedrijf te starten. Met kennis en slimme marketing kom je een heel eind. Moest je vroeger nog knielend en zwetend de bankmanager smeken om een lening? Vandaag de dag kun je via crowdfunding een mooi startkapitaaltje bijeen brengen.

2. Ecommerce is nog steeds booming!

Wereldwijd groeit ecommerce nog steeds keihard en is het nu de tijd om er van te profiteren. Verwacht wordt dat ecommerce tot 2018 13 tot 25 procent zal groeien.

3. Slapend rijk worden kan echt

Ah ja, niet helemaal waar want je moet echt hard aan de bak. Maar aangezien locatie niet perse belangrijk hoeft te zijn kun je natuurlijk zaken doen overal ter wereld.

4. Je hoeft niet perse een techneut te zijn

Het misverstand en het verkeerde beeld is dat ondernemers die een internetbedrijf hebben erge nerds zijn, techneuten die de hele dag met ingewikkelde codes bezig zijn. Nee niks van waar, tegenwoordig zijn er genoeg mogelijkheden en tools om je bedrijf zonder al te veel technische kennis op te starten.

5. Elke niche heeft zijn doelgroep

Ging je vroeger een stropdassenwinkeltje beginnen in een klein dorpje dan wist je natuurlijk wel dat je er niet rijk mee ging worden. Een misverstand vandaag de dag is dat kleine ondernemers niet tegen de grote website op kunnen boksen. Helemaal niet waar. Op het internet is de (digitale) kruidenier terug van weggeweest. Mensen zoeken nou eenmaal heel specifiek en als jij je helemaal gespecialiseerd hebt in nou net dat ene product of dienst dan komen ze vanzelf bij jou terecht.


logoondernemer24website6

 

Bouw aan je ondernemerschap met onze

COMMUNITY, KENNIS, MARKTPLAATS en OPLOSSINGEN

Ondernemer24 helpt je vooruit met onmisbare kennis en een enorm netwerk. Je ontmoet ondernemers, je bent vindbaar in onze community, hebt toegang tot praktische oplossingen en bent op de hoogte van de laatste tips & trends. Met onze zakelijke marktplaats kun je door het plaatsen van gratis advertenties gericht naar opdrachten, experts of bedrijfsmiddelen zoeken. Heb je vragen dan kun je die stellen in ons forum en de beste kortingen hebben we als deals voor je samengesteld.

JA, Ik Meld Me Aan.

 

Actie AH-bestek: Hoe het niet moet!
De onderscheidende pitch aan investeerders

Gerelateerde berichten

 

Reacties

Nog geen reactie
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
zondag 17 februari 2019

Algemene voorwaarden

Adverteren

Help/FAQ

Webwinkel

Auteurs

 
0
Shares