8 bedrijven die je als zzp’er succesvol kunt starten vanuit huis

Zzp’ers zijn niet meer weg te denken in de Nederlands economie. Steeds meer mensen dromen van een bestaan als zelfstandige zonder personeel. In deze blog staan 8 soorten bedrijven die succesvol te runnen zijn vanuit huis.

De vraag naar zzp’ers neemt in Nederland toe, zo wordt het voor bedrijven steeds onaantrekkelijker om werknemers aan te nemen waardoor de zzp’er dit gat langzaamaan opvult.

Door de steeds mooiere en innovatievere technologie is bijna iedereen in staat om een bedrijf vanuit huis te runnen. Opdrachten en co-workers zijn tegenwoordig steeds makkelijker online te vinden.

Toby Nwazor geeft in zijn blog een lijstje van 8 soorten bedrijven die uitermate geschikt zijn om vanuit huis op te starten en te runnen.

1. Administratie- en accountancybedrijf

Als administrateur of accountant is heel makkelijk om voor jezelf te beginnen. Je hebt namelijk niet te maken met veel overhead als je vanuit huis werkt: je hebt een computer, printer, goede software en een telefoon nodig om je werk succesvol uit te voeren.

2. Programmeur

Er is veel vraag naar ervaren programmeurs doordat technologie tegenwoordig verweven zit in elk aspect van ons leven. Het is erg makkelijk om als programmeur online nieuwe opdrachten te vinden.

3. Transcriptie en vertaling

Als je meerdere talen vloeiend kunt spreken en schrijven, snel kunt typen, en ook nog eens affiniteit hebt met medische of juridische terminologie, kun je overwegen om een carrière te starten in vertalen of transcriptie.

4. Bloggen

Ondank de vele concurrentie kan bloggen een erg lucratieve bezigheid zijn. Er zijn miljoenen blogs online en deze vragen allemaal om aandacht. Als je succesvol wilt zijn, zal je een behoorlijke hoeveelheid traffic moeten genereren.

5. Schrijver

Een zelfstandig schrijver worden is een ideale carrièremove voor ervaren redacteuren, journalisten en copywriters. Een flinke portie ervaring en een opleiding in de communicatie of journalistiek zijn eigenlijk wel noodzakelijk.

Er zijn veel magazine en websites die zitten te springen om ervaren schrijvers. Ook als je interesse niet uit gaat naar journalistiek, kun je als zelfstandig redacteur aan de slag.

6. Virtuele assistent

Als je werk zoekt met veel afwisseling dan zou je prima aan de slag kunnen als virtueel assistent. Als virtueel assistent ben je alleen nodig op het moment dat je ook echt nodig bent. Dit maakt deze job uitermate geschikt om vanuit huis uit te voeren.

7. Logo ontwerper

Elk bedrijf heeft in principe een logo nodig, zeker met de intenste concurrentie is het belangrijk je te onderscheiden. Met een mooi logo maak je als bedrijf hier een eerste stap mee. Het ontwerpen van logo’s is een goed betaalde job en brengt veel flexibiliteit met zich mee zodat je vanuit huis voor meerdere cliënten bezig kunt.

8. Computer support specialist

Dit werk kun je ook prima vanuit je huis uitvoeren, je kun via e-mail en telefoon je klanten ondersteunen. Je onderzoekt en repareert computers bij klanten thuis of kunt hiervoor een ruimte in je huis gebruiken. Nagenoeg alles industrieën maken gebruik van computers, hierdoor heb je aan werk geen gebrek.

Welk soorten bedrijven zijn nog meer ideaal om vanuit huis te runnen? En welke past het beste bij jou?

Bron: Entrepreneur.com


logoondernemer24website6

 

Bouw aan je ondernemerschap met onze

COMMUNITY, KENNIS, MARKTPLAATS en OPLOSSINGEN

Ondernemer24 helpt je vooruit met onmisbare kennis en een enorm netwerk. Je ontmoet ondernemers, je bent vindbaar in onze community, hebt toegang tot praktische oplossingen en bent op de hoogte van de laatste tips & trends. Met onze zakelijke marktplaats kun je door het plaatsen van gratis advertenties gericht naar opdrachten, experts of bedrijfsmiddelen zoeken. Heb je vragen dan kun je die stellen in ons forum en de beste kortingen hebben we als deals voor je samengesteld.

JA, Ik Meld Me Aan.

 

ZZP'er inhuren; hoe zit het met modelovereenkomste...
Hoe maak je als leidinggevende ondernemer een top ...

Gerelateerde berichten

 

Reacties 1

Gast - Annelou Bangert op woensdag 01 juni 2016 10:37

Gastouder, juridisch adviseur, filosoof, medium, pottenbakker, effectenhandelaar, app ontwikkelaar, sieradenontwerper, telefoniste / secretaresse, chat operator, bijlesgever / huiswerkondersteuner, bemiddelingsbureau, personal shopper, gigolo, SEO writer, illustrator, researcher, verkoopstilist, acteur.... Of je er wat aan verdient is natuurlijk een heel ander verhaal.

Gastouder, juridisch adviseur, filosoof, medium, pottenbakker, effectenhandelaar, app ontwikkelaar, sieradenontwerper, telefoniste / secretaresse, chat operator, bijlesgever / huiswerkondersteuner, bemiddelingsbureau, personal shopper, gigolo, SEO writer, illustrator, researcher, verkoopstilist, acteur.... Of je er wat aan verdient is natuurlijk een heel ander verhaal.
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
donderdag 21 maart 2019

Algemene voorwaarden

Adverteren

Help/FAQ

Webwinkel

Auteurs

 
0
Shares