Checklist voor de perfecte landingspagina

Landingspagina’s zijn een van de meest belangrijke elementen om van je website bezoekers leads te genereren. Een landingspagina is een speciaal gemaakte pagina om heel doelgericht een bepaalde doelgroep bezoekers om te zetten in doelgerichte leads.


Dit omdat de deze pagina’s speciaal afgestemd zijn om dit type bezoekers te bedienen en te verleiden. Het spreek dan ook voor zich dat een landingspagina een veel grotere conversiegraad heeft dan andere webpagina’s.

Focus


Een landingspagina zorgt er voor dat de focus van je bezoekers op 1 specifiek onderwerp komt te liggen, een aanbieding. Het doel hiervan is om de aandacht van die aanbieding zo min mogelijk af te leiden. Het doel van de landingspagina is dan ook alleen maar: het doen van een aanbieding door middel van een lead formulier.

Het converteren van bezoekers in leads is makkelijker gezegd dan gedaan. Er zijn een aantal zaken die het percentage leads van je pagina kunnen verhogen.

11 tips voor de perfecte landingspagina


Wil je weten hoe je in 11 stappen de perfecte landingspagina kunt creëren? Download dan gratis onze checklist met 11 tips voor de perfecte landingspagina op ondernemer24.nl

3 tekenen dat je (g)een geboren leider bent
Logo & huisstijl: waarom zo belangrijk?

Gerelateerde berichten

 

Reacties

Nog geen reactie
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
vrijdag 22 maart 2019

Algemene voorwaarden

Adverteren

Help/FAQ

Webwinkel

Auteurs

 
0
Shares