De 10 meest creatieve visitekaartjes ooit!

Een goed visitekaartje garandeert je als ondernemer zeker niet van succes, maar het kan je wel een beetje helpen. Vaak is een visitekaartje onderdeel van je eerste indruk en die kun je maar 1 keer achterlaten. Een onvergetelijk en creatie visitekaartje wordt niet zomaar in de prullenbak gegooid en is een leuke manier om je op een onderscheidende manier te presenteren.

 

Want zeg nou zelf, hoe vaak heb je niet een visitekaartje van een ondernemer geaccepteerd uit beleefdheid? En hoe vaak bewaar je ze nu ook echt? De bedenkers van onderstaande visitekaartje hebben met succes geprobeerd hun hoofd boven het maaiveld uit te steken en daardoor zullen ze niet worden vergeten!

Wil je nog meer bijzondere visitekaartjes bekijken? Check dan ook deze blog met nog meer creatieve visitekaartjes.

1. Iedereen een snor!

Dit speelse kaartje laat je zeker in je zak zitten. Het is een transparant kaartje waarbij je iedereen een snor of bril kunt geven. Een kaartje met humor die zeker bij ons op nummer 1staat qua creativiteit!

 

2. Praktisch en creatief!

Ben je een kaasliefhebber? Dan zul je dit visitekaartje vast erg waarderen en niet direct de container in gooien. Het is een briljant bedacht kaartje dat ook direct een kaaschaaf is.

  

3. Een kaartje met wijn

Als we dan toch op de bourgondische toer zijn mag een lekker glas wijn zeker niet ontbreken. Een kaartje met een stempel van een wijnglas met rode wijn is dat toch wel heel origineel. Hoe herkenbaar is dit niet voor elke wijnliefhebber.

  

4. Het meest flexibele visitekaartje

Deze yoga coach heeft een goed nagedacht over zijn visitekaartje en heeft er een rietje van gemaakt. Hoe treffend! Een bijpassende tekst is niet meer nodig.

  

5. Nog meer flexibiliteit!

De yoga bedrijven lijken niet alleen goed te zijn in yoga, maar blijkbaar ook in het bedenken van visitekaartjes. 

 

6. Het bouwpakket visitekaartje

Van dit visitekaartje kun je heen heuse stoel maken! Je kunt er beter maar niet op proberen tr zitten, maar het kaartje zal op menig bureau blijven staan.  

7. Het fotoshoot kaartje

Deze ondernemer heeft van zijn kaartje een fototoestel gemaakt.  

8. Visitekaartje als pakketje

De transport afdeling van deze vliegtuigmaatschappij heeft een op het eerste gezicht een simpel kaartje laten maken, echter als je beter kijkt kun je er een pakketje van maken. En laat dan nou net de core van het bedrijf zijn. Simpel, maar creatief en doeltreffend.

  

9. Het kaartje dat je moet scheuren

Dit is een van de weinige kaartjes die mensen niet (ver)scheuren omdat ze het een waardeloos kaartje vinden. Dit kaartje is van een echtscheidingsadvocaat, en kun je dus in 2en delen om allebei een deel van het kaartje te bewaren.

  

10. het muzikale kaartje

Met dit kaartje kun je muziek maken met je vinger. Erg slim bedacht door de muziekstudio waarvan het kaartje is.

 

 


logoondernemer24website6

 

Bouw aan je ondernemerschap met onze

COMMUNITY, KENNIS, MARKTPLAATS en OPLOSSINGEN

Ondernemer24 helpt je vooruit met onmisbare kennis en een enorm netwerk. Je ontmoet ondernemers, je bent vindbaar in onze community, hebt toegang tot praktische oplossingen en bent op de hoogte van de laatste tips & trends. Met onze zakelijke marktplaats kun je door het plaatsen van gratis advertenties gericht naar opdrachten, experts of bedrijfsmiddelen zoeken. Heb je vragen dan kun je die stellen in ons forum en de beste kortingen hebben we als deals voor je samengesteld.

JA, Ik Meld Me Aan.

 

Groei snel of stop
Als ZZP'er online je uurtarief berekenen

Gerelateerde berichten

 

Reacties 3

Gast - Bert van der Winden op dinsdag 16 februari 2016 08:03

Heel vindingrijk en leuk, helaas meestal te kostbaar voor een kleine zelfstandige.
Mogelijk brengt het mensen wel op een idee om creativiteit en betaalbaarheid te koppelen.

Heel vindingrijk en leuk, helaas meestal te kostbaar voor een kleine zelfstandige. Mogelijk brengt het mensen wel op een idee om creativiteit en betaalbaarheid te koppelen.
Gerda Venema op vrijdag 11 maart 2016 14:32

Inderdaad heel leuk en creatief en ook vaak te prijzig zoals Bert ook al aangeeft.

Inderdaad heel leuk en creatief en ook vaak te prijzig zoals Bert ook al aangeeft.
Gast - Rein Korthals Altes op woensdag 23 maart 2016 18:09

Elke reclame uiting moet zich uiteindelijk weer terug betalen. En met zo'n kaartje maak je wel een blijvend eindruk. Kans is groot dat het je een extra klant oplevert. En dan is het plots helemaal niet kostbaar, maar levert het geld op. Durf te investeren...

Elke reclame uiting moet zich uiteindelijk weer terug betalen. En met zo'n kaartje maak je wel een blijvend eindruk. Kans is groot dat het je een extra klant oplevert. En dan is het plots helemaal niet kostbaar, maar levert het geld op. Durf te investeren...
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
vrijdag 22 maart 2019

Algemene voorwaarden

Adverteren

Help/FAQ

Webwinkel

Auteurs

 
Cron Job Starts
0
Shares