Hoe behoud je goed personeel voor je bedrijf? (Infographic)

Personeel is de ruggengraat van je bedrijf. Het is dus belangrijk dat zij tevreden blijven met het werk dat ze doen. In de Infographic in deze blog staat wat personeel belangrijk vindt binnen het bedrijf en welke triggers ervoor zorgen dat ze bij jouw bedrijf blijven werken.

Veel bedrijven hebben het al meegemaakt: het beste personeel gaat elders werken en er moet een gat in de organisatie ingevuld worden. Het is dus belangrijk om te weten hoe je goed personeel voor je bedrijf weet te behouden.

Het is logisch dat als je getalenteerde en hardwerkende mensen in dienst hebt, dat andere bedrijven (en concurrenten) dit ook hebben opgemerkt. Zorg dat je personeelsleden er regelmatig aan herinnerd worden welke voordelen het werken voor jouw bedrijf biedt. Onderstreep ook de speciale werkcultuur binnen je bedrijf. Wat maakt het bedrijf zo speciaal dat ze het liefste voor jou blijven werken?

Bron:Startupnation.com


logoondernemer24website6

 

Bouw aan je ondernemerschap met onze

COMMUNITY, KENNIS, MARKTPLAATS en OPLOSSINGEN

Ondernemer24 helpt je vooruit met onmisbare kennis en een enorm netwerk. Je ontmoet ondernemers, je bent vindbaar in onze community, hebt toegang tot praktische oplossingen en bent op de hoogte van de laatste tips & trends. Met onze zakelijke marktplaats kun je door het plaatsen van gratis advertenties gericht naar opdrachten, experts of bedrijfsmiddelen zoeken. Heb je vragen dan kun je die stellen in ons forum en de beste kortingen hebben we als deals voor je samengesteld.

JA, Ik Meld Me Aan.

 

5 manieren om je bedrijf online te promoten (Infog...
Ga je een bedrijf starten? Vermijd deze 5 beginner...

Gerelateerde berichten

 

Reacties

Nog geen reactie
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
zaterdag 16 februari 2019

Algemene voorwaarden

Adverteren

Help/FAQ

Webwinkel

Auteurs

 
Cron Job Starts
0
Shares