Inspiratie en nieuwe kansen voor 2017 voor alles technologie gerelateerd

De dagen worden korter, het kalender jaar nadert weer zijn einde. Voor velen een moment dat ze terugkijken op wat er allemaal gebeurd is en wat het nieuwe jaar gaat brengen, zeker als u ondernemer bent. Want een ondernemer zit nooit stil.

Wellicht bent u toe aan nieuwe inspiratie, of wilt zoekt u een klankbord om nieuwe ideeën te testen? Beurzen en congressen bieden tal van kansen voor een ondernemers. Voor de komende zes maanden zetten we er een paar voor u op een rij die allemaal redelijk in de buurt zijn en die u beter niet kan missen als u ook maar iets met ITC doet.

Websummit, Portugal

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor de grootste tech startup beurs in Europa waar 50.000 bezoekers aan zullen deelnemen. Startups van over de hele wereld stellen zich ervoor en ook zullen er vele lezingen en workshops plaats vinden. Van 7 tot 10 november kunt u in Lissabon volop netwerken. Investeren in een startup heeft zijn risicos maar dat is niks nieuws voor een ondernemer. Soms moet je een gok nemen, maar dan wel over een goed afgewogen overweging, niet het soort gokken als leuke vorm van vermaak zoals Online Casino Nederland. Dus laat u niet te makkelijk overtuigen van een goede pitch.

DO iOS, Nederland

Op eigen bodem vindt op 15 en 16 november DO iOS plaats in Amterdam. Bent u een Apple fan en bent u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen of wilt u voor uw bedrijf weten wat de nieuwste en toekomstige mogelijkheden zijn omtrent het maken van apps voor iPhone of iPad, dan is dit het evenement voor u. Op 15 november vindt de conferentie plaats en op 16 november kunt u deelnemen aan training over hoe een 5 sterren applicatie maakt.

Mobile World Congres, Spanje

De eerste Mobile World Congres vond plaats in 2009 in Cannes. In 2011 verhuisde het naar Barcelona en is sindsdien uitgegroeid tot werelds grootste congres voor de mobile tech sector waar bijna alle grote namen in de telecom wereld vertegenwoordigd zijn. Dit evenement moet je bij zijn als je ook maar een beetje met consumer eletronics te maken hebt. Het vindt plaats van 27 februari tot 2 maart in Barcelona en trekt ongeveer 100.000 bezoekers.

CeBIT, Duitsland

CeBIT gaat ook al weer heel wat jaren mee en is één van de belangrijkste en grootste computer beurzen in de wereld met over een half miljoen bezoekers en vindt plaats in Hannover. Hier vind je de laatste ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie, cloud computing en opslag, digitale veiligheid, internet-of-things, robot en drones, VR en nog veel meer. Op deze beurs staan de grote multinationals naast de startups met als doel van elkaar te leren.

Dit zijn een paar van de grote tech evenementen die plaats vinden in de komende maanden, er zijn uiteraard nog veel meer grote en kleine in Europa en de rest van de wereld. Elke ondernemer zou er goed aan doen om in ieder geval elk jaar te proberen één te bezoeken om zo op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en om ideeën op te doen om te integreren in zijn of haar onderneming zodat ze competitief te blijven in de snel veranderde markten.

Besluiten nemen als groep doe je met het BOB-model...
5 praktische netwerkdoelstellingen voor ondernemer...

Gerelateerde berichten

Algemene voorwaarden

Adverteren

Help/FAQ

Webwinkel

Auteurs

 
Cron Job Starts
0
Shares