Word geen slapende klant van uw SEA bureau!

Bent u een slapende klant geworden die nog slechts een gepeperde rekening krijgt voor werk wat al lang niet meer die grote inspanning vergt?

Betaald adverteren is geen sinecure als je het goed wilt doen. Je moet goed op de hoogte zijn van de biotoop die AdWords en social media ads met zich meebrengen. Daarnaast vergt het ook behoorlijk wat tijd om campagnes voortdurend te monitoren, te optimaliseren en aan te passen aan de veranderende markt, assortiment en seizoenen.

Niet gek dus dat veel ondernemers dit werk uitbesteden aan gespecialiseerde SEA bureaus. Je krijgt vervolgens keurige rapporten die steevast aantonen dat het beter gaat en dat de doelstellingen worden behaald. U blijft keurig binnen de lijntjes met uw budget en KPI's als kosten per acquisitie. Veel mis in SEA land! U wilt er waarschijnlijk helemaal niet aan denken maar in uw achterhoofd weet u wel beter. Wie voert precies uw campagne management uit? Een ervaren medewerker of een stagiair? Weet degene die uw campagne managed wel wat er precies speelt in uw branche? Wat de customer journey van uw klant is? Uw omni channel strategie? Zijn ze goed bekend met uw assortiment en benutten ze die kennis niet voor een belangrijke concurrent terwijl u daar klant bent of zodra u er weg gaat? Toen de relatie net begon waren er veel wijzigingen en nieuwe inzichten maar daar hoort u de laatste tijd steeds minder van. Bent u een slapende klant geworden die nog slechts een gepeperde rekening krijgt voor werk wat al lang niet meer die grote inspanning vergt? Kunnen de kosten per acquisitie niet wat verder naar beneden? Precies de redenen waarom veel grote bedrijven de SEA activiteiten steeds vaker in eigen huis onderbrengen. 

Meet het dus door bijvoorbeeld met een programma zoals ADChecker of laat u bijstaan door een zelfstandige professional. 

Marketingtechnieken en -tips voor zuinige ondernem...
Krijg online leads met onze nieuwe zakelijke markt...

Gerelateerde berichten

 

Reacties

Nog geen reactie
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
zondag 17 februari 2019

Algemene voorwaarden

Adverteren

Help/FAQ

Webwinkel

Auteurs

 
Cron Job Starts
0
Shares