Stel hier je ondernemersvragen en zoek naar antwoorden. Doe mee aan discussies.

× Welkom op het Ondernemer24 forum!

Vertel onze leden wie je bent, waar je van houdt en waarom je lid geworden bent van deze site. We heten alle nieuwe leden van harte welkom en hopen je regelmatig weer te zien!

De MKB Assistant voorstellen

Meer
2 jaren 4 maanden geleden #8 door DeMKBAssistant
DeMKBAssistant heeft een nieuw onderwerp gemaakt: De MKB Assistant voorstellen
Mijn naam is Jim van Turnhout en sinds begin dit jaar ben ik gestart met een onderneming genaamd De MKB Assistant. Voorheen ben ik de eigenaar geweest van een horeca onderneming genaamd Café oom Dagobert te Cromvoirt.

De MKB Assistant ontzorgt ondernemers en maakt ondernemen nog leuker!!!!!

U wilt graag een eigen bedrijf starten maar u weet nog niet hoe u dit aan moet pakken?

U heeft al een eigen onderneming en u wilt graag doorgroeien alleen u weet nog niet hoe u dit aan moet pakken?
.
Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van startende ondernemers met het starten van een eigen bedrijf. Wij kunnen u helpen met het schrijven van een bedrijfsplan, algemene voorwaarden of huisregels.

Naast het schrijven van bedrijfsplannen kunnen wij u van A tot Z begeleiden. Ook als u al zelfstandigen ondernemer bent staan wij nog voor u klaar. Wij zijn de assistent op afstand die dag en nacht voor u en uw onderneming klaar staat.

Bent u een ondernemer die door de bomen het bos niet meer ziet en werk verricht voor vijf man tegelijk? Als Virtual Assistant kunnen wij alle werkzaamheden waar u geen zin, geen kennis of simpelweg geen tijd voor hebt uit handen nemen.

Hierdoor bespaart u tijd waardoor u meer tijd kan investeren in uw bedrijf en bezig kunt zijn met uw core business. Daarnaast kunt u door het uitbesteden van werkzaamheden een goede balans bewaren tussen zakelijk, privé en vrije tijd.

www.demkbassistant.nl
Bijlagen:

Please Inloggen or Maak een account aan to join the conversation.

Gemaakt door Kunena

Algemene voorwaarden

Adverteren

Help/FAQ

Webwinkel

Auteurs